Greker, sluta tjura

Det har väl inte undgått någon att Grekland befinner sig i kris, och står inför ett val nu.

Må det vara på grund av oansvariga, korrupta och giriga politiker, eller lata och statshatande greker, deras ekonomi är körd i botten. Deras enda räddning är lån från EU, som i sin tur kräver att de drar ner på kostnader och sparar.

En orimlig lösning? Tydligen, nu när man ser folkstormen mot krispolitiken. Grekernas vrede finner inga gränser när det nu drar ihop sig för politikerna att försöka rädda Grekland från statskonkurs, som i sin tur skulle gå som en ekonomisk tsunami över EU, framförallt för de banker som lånat ut pengar till Grekland.

Frågan är då: Vad i helvete vill ni göra istället greker? Ni som protesterar, har ni en bättre lösning än att ta emot sparpaketet? Ok, det kanske inte var erat fel, det kanske var korrupta och inkompetenta politiker som slarvade bort er ekonomi, men hjälper det att tjura över det?

Greker, för tusan, ta ert förnuft till fånga och inse att det inte hjälper att sura. Ni har blivit nerkörda i skiten, och förmodligen är det inte allas fel, men nu måste ni hjälpas åt att få ordning på landet igen.




Sur grek?

//Andreas



Kommentarer
Postat av: Åsa Andersson

Goddag! vad kul dina inlägg är! lär definitivt läsa dina poster igen! =) Ha en rolig helg ;)

2011-06-30 @ 11:47:31
URL: http://jade.se/paketresor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0